Red Carpet Fansite

Index
Fotoalbum
Bandmedlemmar
Biografi
Discografi
Tidningsartiklar
Skvaller och rykten

Skvaller och rykten

Blandat skvaller och rykten!

Här kommer jag att skriva lite blandat skvaller och rykten om bandet!

Jim Smith i Afrika?

Det allmänna ryktet just nu tycks vara att Jim inte syns till längre för att han flyttat till Afrika för att bli missionär!

David i nytt projekt?

David Jones har setts till i Sverige nyligen och ordet på gatan är att han skall bli den nya PR-agenten för bandet Waterfall!
Dessutom har folk sett honom ute med Marcus från nämnda band. De verkade synnerligen förtroliga... anar vi ännu en kärleksaffär? Maila om ni vet något mer!

David hjärta Liam?

Många tror att David och Liam hade ett kärleksförhållande. Det ryktas att man såg dem kyssas och hålla hand, men ingenting är bekräftat. Kanske för att Liam under den tiden fortfarande var ihop med Alice? Det sägs ju också att det var ett svartsjukedrama som fick henne att sticka en penna i ögat på David så att han sedan fick den berömda ögonlappen.

Joyce - ett psykfall?

Davids fru Joyce tycks vara ett riktigt psykfall! Det ryktas att hon legat inne flera gånger på grund av psykoser och vittnen har berättat om hur paret grälat ute på klubbar och att hon till och med kastat saker omkring sig. Kanske är hon inte så timid och oskyldig som hon ser ut att vara?